Lagt inn av:
Geir Magnusson

Godt snytt

I gamle dager pleide folk fra idretts- og pressemiljøet rundt bladet Sportsmanden å møtes på Grand hver lørdag klokka 11 for å spise lunsj. Det var glade gutter som ikke gikk av veien for en fest, og som stadig utsatte hverandre for morsomheter og prøvelser av ulik grad.

En av deltakerne var fra Lillestrøm-kanten. En av disse lørdagene etter en lystig fredagskveld reiste han med toget inn til Oslo, og gikk oppover Karl Johan – sånn passe sjaber og sulten. Da han kom til Møllhausen Bakeri, der hvor puben the Scotsman senere ble etablert, gikk han inn og kjøpte et stykke napoleonskake. Men han spiste bare butterdeigen, eller kjeksen, og pakket kremen inn i lommetørkleet sitt.

Etterpå fortsatte han videre opp til Grand, der de øvrige gutta satt ved lunsjbordet, litt smårustne etter foregående aftens fuktige festligheter.

Plutselig tok den sist ankomne opp lommetørkleet sitt, og laget så høylytte snytelyder at han tiltrakk seg alles oppmerksomhet.

Deretter brettet han andektig ut lommetørkleet og slurpet i seg den gule massen. Det gikk et gisp gjennom den brave forsamling.

For to av de tilstedeværende ble seansen så sterk at de besvimte og gikk rett i golvet.

Del på sosiale medier

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *