Kilde:
Ukjent boktittel (Omslaget og de første fire sidene mangler)
Av Olaug Løken
Utgitt i Kristiania Den 01.09 1901

Gulerød- og persillesuppe

Etpar store, gode persillerødder og 4 – 5 store gulerødder renses, skylles og skjæres i smaastykker. Koges i 1 ske godt fedt omtrent et kvarter. 1 ske mel tilsættes og røres godt ud, deri salt, 1 teske sukker og et gran peber. Så spædes op med 1 ½ lider kokende vand, og naar rødderne er møre, er suppen færdig. Frisk, hakket persille over tilslut.

Finere blir suppen, naar man presser den gjennem et dørslag og tilsætter buljong istedenfor vand.
oppskrifter_003.jpg
Hentet fra boken

Del på sosiale medier

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *